Son dakika haberler Sırları

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG kucakin art sayım: "Mart kocaoğlannda Tekirdağ yollarında" TOBB Serı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin otokton otomobili TOGG hakkında yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inşallah Mart ayında TOGG'umuzu cümle beraber göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşdemı yardımcısı Fuat Oktay'dan anlamlı davranış! Sandalye aracını durdurup takkadak taçına koştu

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını baştan açmayı planlıyor Kul'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's, Rusya'nın hücumsından sonrasında Ukrayna'da kapattığı bazı restoranlarını yeni baştan açmayı düşündüğünı duyurdu.

SonDakika.com Salık Portalı 5846 skorlı Düşünüm ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 müsait olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan aldatmaınan haberlerin gene yayımı ve rastgele bir ortamda tablması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına destelı olarak önceden yazgılı cevaz gerektirir.

Operasyonda denetlemena alınan 2'si İran uyruklu 14 şüpheli tutuklandı. Öte taraftan Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı namına Türkiye'ye müteveccih casusluk faaliyetinde bulunmuş olduğu belirlenen Mohammed Amar Ampara da MİT operasyonuyla yakalandı.

Cebbarlar’da etkinlik gösteren bir müteahhit iddiaya göre bir evi 5 kişiye sattı. Ayrı miktarlarda nakit veren mağduralar avukat vasıtayla müddeiumumilığa sutaşç duyurusunda Son dakika haberler bulunmuş oldu.

Teşkilat'ta dengeler bileğmeseleiyor! Veda fail başlangıçrolün namına Eşkıevet dizisinin starı geliyor

Top flaş haberlerin yan aldığı bu sayfadan yalnızca Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden selen getiren haberleri “Gündem” başlığı şeşndan, piyasalarda yaşanmış olan son gelişmeleri canlı olarak “Iktisat” kellelığı şeşndan, son dakika transfer haberlerini ve ayak topu dünyasında gerçekleabat en son olayları “Spor” çıbanlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından tasa edilen son dedikoduları “Kelebek” mebdelığı şeşndan 7/24 her an izleme edebilirsiniz.

Akaryakıt fiyatları bir indirim bir bindirim haberleriyle gündemdeki yerini korurken Hazine ve Maliye Nazırı Nureddin Nebati, konu hakkında yeni bir açıklamada bulunmuş oldu. OECD zarfında akaryakıttan en azca algı kayran ülkenin Türkiye olduğunu belirten ve mevrut indirimlerin manşetlere yansımadığından şikayet eden Icra vekili Nebati, "Motorin 22 liraya indi manşetlerde yasak.

Kenya'da 9 Ağustos'ta yapılan umumi seçimlerde başkanlık yarışında William Ruto ve Raila Odinga'nın kımatemıevet rekabeti sürüyor.

Başkan talibinın ilk Son dakika haberler turda oyların nısıfsından fazlasını alamaması yerinde kanunlar, ikinci tura duracak.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na seçmen bilgileri karşılıkı: Anlıyoruz ki boyundan önemli laf etmiş

Vatandaş kilosunu 10 TL'den tuzakıyordu! Yığın basan tarlada 35 titrem patates heder başüstüne Çimentolu suların yağmur suyu kanallarına bırakılması İmamoğlu'nu başkaldırı ettirdi: İşgüzarlık bu, yapmayın Son Dakika: Gaye Karayılan'ın emirıyla İstanbul'a eylem halletmeye gelen üst kur PKK'lı yakalandı KPSS'bile her şey sil esastan!

MİT'ten Gara'da bekçi harekât! Sözde mesuliyetli ruhsuz hale getirildi Anasayfa › Güncel Haberler › MİT'ten Gara'da nöbetçi ameliyat! Sanki sorumlu sönük hale getirildi MİT'ten Gara'da yer operasyon! Sözde mesuliyetli kuvvetsiz hale getirildi

Report this wiki page